Spoštovani starši, učenke in učenci!

V torek, 1. septembra 2020, začenjamo šolsko leto 2020/21. Vsi si želimo, da bi bilo v skladu z našimi običajnimi predstavami, kot smo bili navajeni pred 16. marcem, a je vseeno kar precej usmeritev Nacionalnega inštituta za nacionalno zdravje /v nadaljevanju NIJZ/, ki jih bomo morali upoštevati. Kljub temu pa smo veseli in zadovoljni, da bomo lahko vse učence sprejeli v šolskih prostorih.

Prvi dan začnejo učenci od 2. do 5. razreda s poukom ob 8.00. Razredniki bodo učence sprejeli pred šolo ob 7.50. Kombi bo peljal iz Spodnje Luše ob 7.35.

Podaljšano bivanje

Starše prosimo, da se z otrokom pogovorite, do kdaj bo prvi dan ostal v podaljšanem bivanju, ki bo organizirano do 15.00. Zaželjeno je, da nas o tem pisno obvestite.

Jutranjega varstva prvega dne ni.

Po končanem pouku bo kombi učence odpeljal domov ob 12.25.

PRVOŠOLKE IN PRVOŠOLCI

Prvošolke in prvošolci, vpisani v  PŠ Sv. Lenart, so prvi šolski dan vabljeni v šolo ob 11.15. Sprejeli vas bomo skupaj s starši za šolo, nato pa se bomo na varni varnostni razdalji in z zaščitno masko (starši) premaknili v telovadnico. V kratkem programu, ki so ga pripravili za njih ostali učenci, jih bo nagovoril župan Občine Škofja Loka, predstavnik SPVCP, policist in ravnatelj, nato se bodo srečali s svojima učiteljicama, ki jih bodo po oddelkih odpeljale v učilnico, kjer se bodo dobro uro spoznavali s sošolci, učiteljicami in se malo pozabavali. S starši bomo v tem času izpeljali roditeljski sestanek kjer vam bomo predstavili kako bo organizirano šolanje vašega otroka na naši šoli, pogovorili se boste z ravnateljem in učiteljico ter tako dobili odgovore na posamezna vprašanja pred pričetkom novega šolskega leta. Po končani prvi uvodni uri vam bo druga učiteljica pripeljala otroke na igrišče za šolo, da jih boste lahko odpeljali domov oz. na sladoled/sadje v spomin na prvi šolski dan.

Več informacij dobite na spletni strani matične šole.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.

Učitelji: Maja, Zinka, Martina, Katja, Maja B. P., Gorazd

 

 

Dostopnost